11.7 C
Athens
Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα: Θα κατέρρεα χωρίς τον σύζυγό μου – Με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν ήθελα να μαλώσω

Μακέτες Η σπάνια εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα:...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα «άνοιξε την καρδιά της» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Για τον άνδρα της ζωής της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τη γνωριμία και το γάμο τους, για την κόρη τους για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο όνειρό της να ζήσει στο εξωτερικό ενώ αποκάλυψε και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της.

Αναφερόμενη στον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος, στο παρελθόν διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Ράνια Τζίμα είπε «Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. Θα τον δώσω στεγνά απόψε».

Και συνέχισε: «Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχα να πω τίποτα με αυτόν τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό, Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη με την Ράνια Τζίμα να μην αποκλείει την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού. «Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τον πατέρα της. Ειδικότερα, τόνισε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει «τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις», «παπατζιλίκι» και «πουλάτε αέρα κοπανιστό». Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για την ένταση που υπήρξε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν φιλοξένησε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με τον Άδωνι δεν ήθελα εγώ να μαλώσω. Με έφερε σε αυτό το σημείο να θέλω να αμυνθώ γιατί με προσέβαλε», ενώ μετά από σχετική ερώτηση για το αν έχει λυθεί το θέμα αυτό, απάντησε πως «δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί ξεκίνησε εκείνος. Βγήκε και μου είπε χαρακτηριστικά εσείς κυρία Τζίμα και είπε και έναν χαρακτηρισμό και οι τάδε συνεργάτες και το δελτίο σας… Όταν μου προσβάλεις τους συνεργάτες και το περιβάλλον που εργάζομαι, εγώ θα το υπερασπιστώ. Πόσω μάλλον θεωρώ οτι έχω και δίκιο. Παίζει ρόλο και ο τρόπος. Εγώ δεν πήγα στην συνέντευξη αποφασισμένη να καυγαδίσω. Να αμυνθώ ναι, για αυτό και είχαμε και τα αποσπάσματα έτοιμα σε περίπτωση που χρειαστεί να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή».

Σχετικά με το Άρθρο