27.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Η LG στηρίζει την ημερίδα Women Leaders in FinTech: «Personal stories of financial disruption»

BusinessΗ LG στηρίζει την ημερίδα Women...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να   ενημερωθούν για τις πρωτοποριακές retail digital signage λύσεις της εταιρείας που ενισχύουν τη διαδραστικότητα και ενδυναμώνουν το customer loyalty.

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε στην ημερίδα Women Leaders in FinTech που διοργάνωσε η warply με θέμα «Personal stories of financial disruption», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με διεθνείς ομιλήτριες, οι οποίες ήταν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στη διεθνή σκηνή για τις καινοτόμες προσωπικές ιστορίες τους, στον τομέα ηγεσίας και στρατηγικής.

Η ημερίδα εστίασε σε νέες καινοτόμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως αυτές υλοποιούνται ήδη στο λιανεμπόριο και τον τραπεζικό τομέα, με στόχο να αναδείξει τις κορυφαίες καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες, παρουσιάζοντας μελέτες περιπτώσεων που αλλάζουν τα δεδομένα στους δύο κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από τον τραπεζικό και retail κλάδο, οι επαγγελματικές digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο της ημερίδας προσέφεραν στους συμμετέχοντες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας, μέσω των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών. Στο σύντομο βίντεο που προβλήθηκε πριν τις ομιλίες, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μερικές από τις επαναστατικές λύσεις Information Display της LG που επαναπροσδιορίζουν την online και offline εμπειρία του επισκέπτη σε καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο ειδικά διαμορφωμένο booth της LG. Με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη του καταστήματος, τόσο πριν την είσοδό του στο κατάστημα, αλλά και εντός αυτού(in store shopping experience & promotions), οι retail digital signage λύσεις της LG προσφέρουν interactivity με αποτέλεσμα ο retailer να ενδυναμώσει το customer loyalty και το shop experience.

Στον τραπεζικό κλάδο συγκεκριμένα, οι LG digital signage λύσεις που περιλαμβάνουν πρωτοποριακές εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης, αποτελούν το μέσο για να επιτευχθεί η βέλτιστη προσέλκυση και διατήρηση πελατών, καθώς και η ενίσχυση της διαδραστικότητας τους σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό πεδίο.

H Τζώρτζια Σταυροπούλου, Διευθύντρια Marketing της LG, δήλωσε: «Ως πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, τόσο στο χώρο των καταναλωτικών, όσο και των επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σημαντικών, πρωτοποριακών έργων που έχουν υλοποιηθεί στην ελληνική αγορά, η LG στηρίζει πρωτοβουλίες, όπως η ημερίδα Leaders in FinTech.

Συμμετέχοντας στην ημερίδα, η οποία ανέδειξε σημαντικά έργα και παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις στην αγορά, ενημερώσαμε τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες για τα καινοτόμα προϊόντα digital signage που έχουν εφαρμογή στον γενικότερο κλάδο του λιανεμπορίου και συγκεκριμένα στον τραπεζικό κλάδο».

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre– και after-sales.

H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.
Επισκεφτείτε την LG στα:
www.lg.com/gr
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas
www.LinkedIn.com/lghellas

 

Σχετικά με το Άρθρο