35.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών υπόσχεται σώμα παραλίας σε 2 εβδομάδες

Heath & FitnessΝέο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών υπόσχεται...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Ένα καινούργιο μυστικό ακούγεται να κυκλοφορεί στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας αυτό το καλοκαίρι, ενώ φαίνεται να εξαπλώνεται γρήγορα και στο ευρύτερο κοινό. Πρόκειται για το Slim-Tight, ένα πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος. Σχεδιασμένο ειδικά από τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας του στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δέρματος σε ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το Slim-Tight έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζεται το τοπικό πάχος και η σωματική χαλάρωση, χωρίς χειρουργείο.

Αντί να προσφέρει, όπως γίνεται συνήθως, ένα πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το Slim-Tight συνδυάζει έξυπνα τρεις μοναδικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, που στοχεύει να δώσει το τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!

• Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Το Slim-Tight αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δερματος.
Πρώτη συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση CLATUU 360 για ψύξη και μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους.
Δεύτερη Τρίτη συνεδρία: Συνδυασμός Ultraspeed και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime για διάχυτη λιπόλυση και μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, σύσφιξη του δέρματος και μειώση της κυτταρίτιδας.
Τέταρτη συνεδρία: Λιπομασάζ LPG για διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών.
Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;
Ενώ το πρόγραμμα Slim-Tight βασίζεται σε τρεις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους και σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας, και στο LPG λιπομασάζ, το πρόγραμμα διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης.

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οιδήματος των ιστών. Το πρόγραμμα Slim-Tight μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Σε ποια χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται οι θεραπείες και πόσο
διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες. Η πρώτη και η δεύτερη συνεδρία διεξάγονται στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η τρίτη και η τέταρτη συνεδρία διεξάγονται στη δεύτερη εβδομάδα.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα Slim-Tight συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται στον 1 μήνα μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Κάθε κύκλος θεραπείας του προγράμματος στοχεύει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί μηροί, η κεντρική και η πλευρική κοιλιά, και οι βραχίονες. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν επιλεκτικά διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Είναι το πρόγραμμα προσιτό;

Ενώ το ακριβές κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών θεραπείας, το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι πάντοτε μικρότερο από το πρόσθετο κόστος των συγκεκριμένων θεραπειών, εάν αυτές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα.

Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το γιατρό σας για μια εκτίμηση κόστους, την οποία θα σας δώσει αφού σας έχει εξετάσει κλινικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.perfect-blue.com , τηλ: 210 8958612

 

Σχετικά με το Άρθρο