16.2 C
Athens
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ» ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ MI-RO ΣΤΟ PORTO PALACE READY TO WEAR 2019-2020

MYLIFESTYLEEVENTΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ»...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» παρουσίασε την επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστικού διδύμου MIRO. Ιδιαίτερα κομμάτια με έντονα χρώματα και υπέροχα υφάσματα γέμισαν την πασαρέλα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες των MIRO.Ένα λαμπερό fashion show με εντυπωσιακά ρούχα, ιδιαίτερες γραμμές και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ» κα Τίμη Μπακατσέλου, ευχαρίστησε στην εναρκτήρια ομιλία της τους MIRO – τον κο Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον κο Γιάννη Ράπτη, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά στήριξε δυναμικά την εκδήλωση της «ΣΤΟΡΓΗΣ».Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κα Αλεξία Πάνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΡΓΗΣ, για τη διοργάνωση της βραδιάς και τον κο Γιώργο Ντάβλα για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους.

Κατασκεύασε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά το «Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ», ένα τριώροφο κτίριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 2.000 τ.μ. το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, προσέφερε 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στον Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με κλήρωση μιας δημιουργίας των ΜIRO την οποία προσέφεραν σε μια τυχερή.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος γνωστών Θεσσαλονικέων αλλά και διάσημοι φίλοι της ΣΤΟΡΓΗΣ και των ΜIRO οι οποίοι ήρθαν στην πόλη αποκλειστικά για να στηρίξουν τη βραδιά. Η κα Έλλη Κοκκίνου, η κα Τόνια Σωτηροπούλου, η κα Έβελυν Καζαντζόγλου, η κα Χριστιάννα Ανδριανοπούλου, η κα Έσθερ Μαστρογιάννη και η κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έλαμψαν μέσα στα ρούχα των γνωστών σχεδιαστών και έκλεψαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Μετά την επίδειξη, η Πρόεδρος της ΣΤΟΡΓΗΣ κα Τίμη Μπακατσέλου συνεχάρη τους ΜIRO για το εντυπωσιακό show και τους απένειμε από μια τιμητική πλακέτα ως ανάμνηση της βραδιάς. Η βραδιά έκλεισε με δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την αισθητική των ρούχων των MIRO και την άρτια διοργάνωση της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι:

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της εκδήλωσης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η οικογένεια Καρανταλή
Το Ξενοδοχείο Porto Palace Hotel και η οικογένεια Μαμαδά
Το Κέντρο Εμφύτευσης Μαλλιών Starks Global
Τα Κομμωτήρια Xanthi Hair Gallery τα οποία στήριξαν την εκδήλωση και επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των μοντέλων
Η AMVYX – GANCIA με τα ποτά
To Ινστιτούτο Ομορφιάς Skouras
Τα κοσμηματοπωλεία της κας Θάλειας Εξάρχου
Η Ασφαλιστική Εταιρεία ANAX
Η εταιρεία Master Pool
Tα αρώματα Zoniou
Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Ιάκεντρο
Τo Technology and Human Resourses Institute
Τα καταστήματα Oikos Shop
Η εταιρεία εκτυπώσεων Reprotime
Οι κυρίες Αντιγόνη & Τίτη Δάνου στη διακόσμηση
Η εταιρεία Nail it
Το Splendid Travel

Σχετικά με το Άρθρο