26.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο από τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas

DonationΧριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο από τον ανθρωπιστικό...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.
Η Κυρία Ελένη Μπούση, φίλη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, στην ομιλία της τόνισε την δύναμη της φιλανθρωπίας και την μεγάλη προσπάθεια της για ένα καλύτερο μέλλον.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου παίδων Π. & Α Κυριακού Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ που έλαβε το Lifeline. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά και την συνεχή του υποστήριξη στις σοβαρές ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου και διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα της θεατρικής παράστασης «Μολυβένιος Στρατιώτης» της Μαριάννας Τόλη και τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη. Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη ηθοποιός Κυρία Κατερίνα Λέχου. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια της Άννα Μαρία Μαζαράκη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιτη.
Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Αναγέννηση, Zeus & ΔΙΟΝΕ, Hotel Porto Rio & Casino, Grande Bretagne, Divani Hotel, Martix, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, Alpino Cuisina Italian, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Δρ. ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews. Hilton, Mayor, Bollicine Mykonos, Le Spa, Meizu, Kessaris, Attica, Σοφία Πετροπούλου, Σοφία Θεοδωροπούλου, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Ξενοδοχείο «Βυζαντινό», Δάφνη Βαλέντε, Οίκος Λάσκαρης, Κωσταρέλος, Valtadoros, Chara Lebessi, Lena Katsanidou, Vrettos Vrettakos, Βασίλης Ζούλιας, Joel, Κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας, Erifilli Haute Couture,Byzantino Boutique Hotel, Brainstorm, και πολλοί άλλοι.
Τα δώρα από τους Έλληνες σχεδιαστές επιμελήθηκε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Δημοσιογράφος Κυρία Άντα Ηλιοπολου.

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Motoroil, Evritos, Troupis Winery, κτήμα Αβαντίς, Παράγκα Sparkling, Beat be spoke events and services, Artemide, Ένωση Γυναικών Πάτρας, Diamond events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure.

Σχετικά με το Άρθρο