26.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

3rd NGFL – Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

MYLIFESTYLEFashion3rd NGFL - Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Ένα διήμερο γεμάτο από φρέσκιες καλοκαιρινές ιδέες για τη μόδα του 2018 απήλαυσε στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών ο εμπορικός κόσμος, οι δημοσιογράφοι και η κοσμική Αθήνα, αφιερωμένο και πάλι στην «Κιβωτό του Κόσμου»

NEW GENERATION FASHION LINES
Η Νέα Γενιά δημιουργεί και υπογράφει τη μόδα του αύριο, είτε ατομικά ή κάτω από την ομπρέλα της σχολής της.

Σάββατο 30/09
Περισσότεροι από 650 επισκέπτες παρόντες στην έναρξη του NGFL 3 εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι το NGFL αναδεικνύεται στο μοναδικό fashion event που εκπροσωπεί επάξια τους νέους σχεδιαστές και σχεδιάζει την επαφή τους τόσο με την εγχώρια αγορά ,όσο και με την διεθνή. Ιδιαίτερος ο χώρος του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην εντυπωσιακή αίθουσα, ο συνδυασμός του παλαιού με την νέα πνοή μόδας έδινε αποτέλεσμα ιδιαίτερης αισθητικής. Πολύ κολακευτικά σχόλια για τις συλλογές του ΔΙΕΚ Πειραιά, που υποστηρίζεται από την Heritage & Museums και της AVIOTI FASHION ED με δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Fashion Workshop Mod’ Art International της Βίκυς Καγιά, κατά την οποία 106 μοντέλα παρουσίασαν τις δημιουργίες των τελειοφοίτων και αποφοίτων της.
Το μήνυμα “Beauty is everywhere” κυριάρχησε με μια ιδιαίτερη παρουσίαση και συγκίνησε τους παρευρισκομένους, φίλους, συνεργάτες και αγαπημένους ο Freddy Kalobratso, ιδρυτής της σχολής Freddy Make Up Stage σηματοδοτώντας το κλείσιμο της πρώτης ημέρας.

Τα Volks Bar προσέφεραν σαν welcome-drink τον εξαιρετικό μηλίτη Somersby και τα καινούρια αναψυκτικά της Tuborg. Το μεγάλο υπαίθριο πάρτυ που έμοιαζε να δίνει ο κόσμος το απόγευμα έξω από το Χρηματιστήριο, υποστηρίχτηκε και από την Vikos Cola με στέβια.

Κυριακή 1/10 – Α΄ μέρος
GALANISS BY PATTI, MVM, THEO DOR, ALEXANDRA FARDI, SOPHIA PETRIDOU, THEO powered by fashion Erotokritos & Simone Arnaboldi, LINA’S EXCLUSIVE, ELENA FILIPPIDOU
Το μεσημέρι μπύρα FIX Άνευ έρεε άφθονη στο light lunch προσφορά για τους επισκέπτες από το ρακάδικο Στοά Κούβελου. Αλμυρά και γλυκά από τη Roxanita. Παγωτό σε μοναδικές γεύσεις από τον Δεληολάνη.
Στο catwalk παρουσιάστηκε η μόδα για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 με γκάμα από casual, cocktail και βραδινά μέχρι gothic street fashion και μαγιώ. Κοσμήματα, ξύλινα γυαλιά και αξεσουάρ σε εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Ο hair styling sponsor, η εταιρεία PAUL MITCHELL υποστήριξε δυναμικά το event με hair stylists και προϊόντα και τις δύο ημέρες. Την Κυριακή στο PAUL MITCHELL event περισσότεροι από 400 επισκέπτες απήλαυσαν στους ρυθμούς και με τους χορευτές του hip-hop τις τάσεις σε χρώματα και γραμμές για την ερχόμενη σεζόν. Ο συνδυασμός δε με το μακιγιάζ της σχολής Freddy Make Up Stage έδωσε εκπληκτικό αποτέλεσμα στα μοντέλα όλων των επιδείξεων.
Κυριακή – Β’μέρος
MAISON FALIAKOS, ARETI EFSTATHIOU, MY RIO by EVINHIA, ALEXANDRA RUPENKO, CHRISTANGELOS, DO DETAILS WORTH, SOMF powered by 3D edge, SPIROS ELEFTHERIOU, DIMITRIOS ORDOULIDIS, 1014 LEX by DANAI SAKELLARI
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν σε πασαρέλα δημιουργίες συνδυασμένες με αξεσουάρ 3D Printing από την SOMF η οποία υποστηρίχτηκε από την εταιρεία 3D edge. Εκτός προγράμματος μία εμφάνιση Performance κέρδισε τις εντυπώσεις με τα κοσμήματα της Lina’s Exclusive.
Και η μεγάλη επιτυχία – ο πρώτος καρπός της προσπάθειας του NGFL για τη διεθνοποίησή του – η παρουσίαση για πρώτη φορά στην χώρα μας συλλογής τελειοφοίτων και αποφοίτων κρατικού Πανεπιστημίου του εξωτερικού. Συγκεκριμένα στο NGFL 3 παρουσιάστηκε η συλλογή cruise collection των φοιτητών του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Βλαδιβοστόκ, το οποίο εκπροσώπησε στην επίδειξη μία από τους δημιουργούς, η Alexandra Rupenko. Παρόντες εκπρόσωποι του ΑΤΕΙ Πειραιά, που υποστήριξαν αυτή τη προσπάθεια έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Μία ακόμα έκπληξη ανάμεσα στους σχεδιαστές που παρουσίασαν τις συλλογές τους, το Maison Faliakos που παρ’ όλη τη μακρόχρονη παρουσία του στην ελληνική αγορά, εμφανίστηκε με τη συλλογή pret a porter του οίκου που δημιουργεί ο Βενέδικτος Αντύπας.
Το διήμερο έκλεισε με το 1014 LEX by Danai Sakellari, μία σχεδιάστρια πολλά υποσχόμενη, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει στην Ελλάδα μετά από σπουδές και σταδιοδρομία στη Νέα Υόρκη.
Creative direction by Michalis Pantos.
Shoe sponsor η εταιρεία MIGATO.
Το event υποστηρίχτηκε χορηγικά από τον easy 97,2.
Η 3D edge ήταν ραδιοφωνικός χορηγός σε άλλους 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Οι συλλογές των σχεδιαστών θα φιλοξενηθούν για ένα μήνα στο showroom Loft Fashion – The Garage Project με σκοπό την προώθησή τους και προς τιμήν τους θα γίνει παρουσίαση στους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους της μόδας.

Σχετικά με το Άρθρο