27.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Tο διεθνές jet set στα πόδια του Ολύμπου και της Ευγενίας Χραπανά ιδιοκτήτριας του «Litohoro Olympus Resort Villas & Spa»

MYLIFESTYLEEVENTTο διεθνές jet set στα πόδια...

Ημ.έκδοσης:

Συντάκτης:

Κατηγορία:

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα στο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa στους πρόποδες του Ολύμπου, η Dr. Christine Warnke, A’ Αντιπρόεδρος της Capitol Hill Consulting Group της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Έχοντας, όπως ανέφερε η ίδια, απολαύσει την τελευταία της διαμονή στο πολυτελές Boutique Design Hotel στην Πλάκα Λιτοχώρου, προσκεκλημένη της ιδιοκτήτριας του Resort κας Ευγενίας Χραπανά, το Litohoro Olympus Resort αποτέλεσε για εκείνη την πρώτη της επιλογή, για να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της, παρέα με εκλεκτούς της φίλους, που ταξίδεψαν από την Αμερική.

Η άφιξή της στο Λιτόχωρο συνοδευόταν και από μία μεγάλη έκπληξη, καθώς μεταξύ των φίλων της ήταν και ο διεθνής Αμερικανός τραγουδιστής Joe Coleman, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των δεκαετιών ’50 και ’60 «The Platters», η σύζυγος του διάσημου καλλιτέχνη, και σημαντικοί επιχειρηματίες του διεθνούς εμπορίου από την Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

Ο παγκοσμίως διάσημος και αγαπητός καλλιτέχνης, τίμησε την Christine Warnke ερμηνεύοντας ζωντανά στο χώρο του εστιατορίου του Resort «Elia Olympus Restaurant», μία σειρά από τις μεγαλύτερες κλασσικές επιτυχίες των “Platters” και μεγάλων συγκροτημάτων των χρυσών δεκαετιών 50/60, σε ένα πρόγραμμα που ξεπέρασε τη μία ώρα σε διάρκεια. Μεταξύ των επιτυχιών του συγκροτήματος τα κλασσικά κομμάτια «Only You», «Great Pretender» και «Smoke gets in your eyes».

Δείτε τον Joe Coleman να ερμηνεύει live το “Only you”  των  “Platters” στο Litohoro
Olympus Resort: https://www.youtube.com/watch?v=xP51n3mxB-w

Το μοναδικό αυτό show του διάσημου καλλιτέχνη αποτέλεσε ένα πραγματικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στη μαγική περίοδο των blues και των φημισμένων πάρτυ του Hollywood, τόσο για την παρέα της κας Warnke, τους πελάτες του ξενοδοχείου, όσο και κόσμου που επισκέφτηκε το Litohoro Olympus Resort για να παρακολουθήσει τη μίνι αυτή συναυλία.

Στο τέλος της εκδήλωσης η ελληνικής καταγωγής Dr. Christine Warnke, ευχαρίστησε σε άπταιστα ελληνικά, την οικοδέσποινα κα Ευγενία Χραπανά για την άψογη φιλοξενία στο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa. Ανανέωσε το ραντεβού της για νέα άφιξη στο μέλλον και υπογράμμισε πως κατά την παραμονή της στο εντυπωσιακό Resort, είχε την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτεί και να γνωρίσει καλύτερα το γραφικό Λιτόχωρο και τον μυθικό Όλυμπο.

Παράλληλα, εκτός από την χαλάρωση στο Spa του Ξενοδοχείου, και τις γευστικότατες ελληνικές και μεσογειακές δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας που δοκίμασε στο gourmet εστιατόριο του Resort «Elia Olympus Restaurant», η Dr. Christine Warnke σημείωσε πως η περιοχή μας αποτελεί διαχρονική επιλογή για υψηλής ποιότητας αναψυχή και χαλάρωση.

Βιογραφικό

Η Dr. Christine Warnke είναι ανώτερη αντιπρόεδρος του Consulting Group του Capitol Hill. Εκπροσωπεί πελάτες σε νομοθετικά, ρυθμιστικά και διεθνή θέματα στο Αμερικανικό Κογκρέσο, τον Λευκό Οίκο, καθώς και διάφορα τμήματα και ανεξάρτητες υπηρεσίες του εκτελεστικού κλάδου. Εκτός από την εμπειρία της στην αμερικανική κυβέρνηση, εργάστηκε στο δημόσιο τομέα για αρκετές δεκαετίες.

Σε διεθνές επίπεδο πρωτοστάτησε σε πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς πρωτοβουλίες στους τομείς της οικονομίας, των επενδύσεων, της χρηματοδότησης, άμυνας, ενέργειας, ιατρικής έρευνας και την ανάπτυξης συσκευών.

Η Dr. Christine Warnke απέκτησε παναμερικανική αναγνώριση κατά τη διάρκεια των Προεδρικών Εκλογών του 2008 όταν της ανακηρύχτηκε εξουσιοδοτημένο μέλος της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής. Συνεχίζει να διατηρεί ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο του οργανισμού ως Αντιπρόεδρος του Αμερικανικού Συντονιστικού Συμβουλίου DNC. Βρίσκεται παράλληλα στο επίκεντρο γυναικείων πρωτοβουλιών.

Το 1994 διορίστηκε τότε από τον πρόεδρο Bill Clinton για να υπηρετήσει στο Δ.Σ. του Εθνικού Ινστιτούτου Building Sciences και επιβεβαιώθηκε ομόφωνα από την Αμερικανική Γερουσία. Ένα χρόνο νωρίτερα απέκτησε το διδακτορικό της δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Maryland.

Σχετικά με το Άρθρο